MMORPG News си отиде! Да живее Melee-Fight!


Какво е общото между началото и края? Някога попаднах на този въпрос в един психологически тест и не можах да отговоря на този въпрос. Днес реших да сложа точка. Да поставя край. MMORPG News отиде в миналото. MMORPG News умря, но се прероди и започва новата си инкарнация като Melee-Fight.


Защо е нужна промяната? 

Промяната е най-постоянното явление в живота. "Всичко тече, всичко се променя", бе казал Хераклит. Ние също решихме да се променим. И като съдържание, и като название. Първоначалната идея зад създаването на MMORPG News бе да отразяваме новостите, случващи се във виртуалните светове на MMORPG игрите. С течение на времето се оказа обаче, че интересът към подобен род новини в България не е особено висок. Дали феновете на жанра са малко, дали самите играчи, играейки дадена игра, знаят към кой жанр се числи, дали времената се промениха и жанрът умира? Проблемът е друг. Целта ни е да достигнем до по-разширен кръг читатели и да предоставяме по-разнообразна информация по различни теми, които да отразяват и нашите интереси. 


Защо Melee-Fight?

Меле е позната дума както на български, така и на английски и означава едно и също нещо - близък ръкопашен бой. Това съчетание отразява тематиката върху, която ще се съсредоточим. Битките са навсякъде - на бойното поле, на големия екран, в игрите, на ринга, в октагона, вътре в самите нас.

Животът е една безкрайна битка и всички се срещаме на бойните полета. Нищо не значещата за мнозина абревиатура "MMORPG News" отива в миналото, за да бъде заменено от Melee-Fight.

В Melee-Fight феновете на игрите ще продължават да намират информация за предстоящите битки в излезлите и новоразработените игри не само в жанра MMORPG. На нашите страници ще се появяват информации и от света на реалните бойни спортове - Муай Тай, кикбокс, MMA и бокс. 

Киното няма да остане на заден план, като ще продължим да ви показваме трейлъри и новини за най-новите филми, създадени по игри или свързани с бойните изкуства. 

Смятаме, че названието Melee-Fight ще отразява не само съдържанието, но и се надяваме да привлечем по-голяма аудитория. Целта е поставена, промяната е направена, можем да си пожелаем успех, а на нашите читатели: Приятно четене!

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар