The Maze Engine: Guild Alliances ще е новия експанжън в Neverwinter


В рамките на усилията на разработчиците по подобрение на геймплея на Neverwinter на 7 юни ще излезе новото допълнение. В The Maze Engine: Guild Alliances ще влязат няколко подобрения на съществуващите системи, за които ще бъдем известени в бъдеще. 

Едни от важните елементи ще бъдат гилдиите и техните крепости. По-рано на малките гилдии бе трудно да пълнят хазната и да следват по-големите гилдии, които благодарение на повечето си членове можеха да откриват предимствата и снаряженията с по-бързи темпове. Новата функция на алиансите трябва да облекчи процеса на търсене на съратници, организиране на мероприятия и развитие на крепостите. Допълнителна информация за алиансите също ще бъде публикувана по-късно.

На съществени промени ще бъдат подложени Sword Coast Chronicles, които могат да бъдат наречени кампании на кампаниите. Интерфейс във формата на художествена книга ще обедини всички кампании, така че достигналите 70-то ниво повече да не се объркват от обилието на достъпни варианти. 

Хрониките ще поведат новите авантюристи по ендгейм контента в препоръчителен порядък и ще позволят да получат уникални награди. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар