Официално: Джон Джоунс с антиестроген, той продължава да отрича


Джон Джоунс е ползвал забранени препарати, категорични са от Nevada State Athletic Commission. Според Комисията резултатите му от пробите, дадени за USADA (Американската антидопинг агенция), са били положителни за хидрокси-кломифен. Този препарат е антиестроген, включен в листата със забранени вещества от WADA (World Anti-Doping Agency). Той се ползва за снижаване на нивата на естроген и повишаване на собствения тестостерон. Комисията с единодушно решение временно отстрани Джоунс. 

Същевременно Джоунс  заяви, че не е приемал умишлено подобни препарати и продължава да държи на (смешната) версията си, че е възможно забранените вещствада са попаднали в кръвта му чрез хранителните добавки, които е приемал. Той даже изпратил в лабораторията за изследване проби от добавките.

"Нямам какво да крия и не се опитвам да се изкарам жертва, а ако съм жертва, то е на собственото си невежество. Всичко това можеше да се предотврати. Не ме отписвайте. В сърцето си знам, че не съм измамник. Вярвам, че системата ще ми помогне да докажа това".

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар