Саенчай с първи армбар


Суперзвездата на Муай Тай Саенчай много пъти е загатвал, че след края на кариерата си може да се насочи към MMA боевете. В своя боен път той е променял амплоато си, като през 2002 г. се пробва в бокса и дебютира под името Sangpetch Patanakan Gym. През ноември 2003 г. в бой с филипински боксьор става шампион на Азия по версията PABA. През януари 2004 г. отстоява титлата си в мач-реванш и през същата година се завръща в тайландския бокс. През 2009 г. Саенчай обяви, че приключва с бокса и започва футболна кариера, но бързо се върна на ринга. През юни тази година пък излезе на ринга по правилата на K-1 за промоушъна Glory, като победи французина Еди Найт Слимани.

Преди този мач той заяви, че обича предизвикателствата и в бъдеще UFC може да стане едно тях. 

"Това няма да е в близко бъдеще обаче, тъй като се изисква да премина дълга подготовка. Това е много различно от Муай Тай и кикбокса, така че ще се наложи да тренирам много, за да видя как ще тръгне. "

Ето, че той е започнал да се подготвя за бъдещата си кариера на MMA боец. Yokkao Boxing публикува в Инстаграм видео, на което Саенчай тренира бразилско джиу-джицу.

Видеоклип, публикуван от Yokkao Boxing (@yokkao) на
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар