Варненски клуб с новаторска тренировка по кикбокс


Варненският клуб по кикбокс и Муай Тай "Вокил" въведе новаторски подход. Председателят на клуба Галин Димов ще излъчи на живо тренировката по кикбокс в стил К1, която бе проведена съвместно с помощник треньора Петър Петров. Излъчването може да бъде видяно на страницата на СК "Вокил" във Фейсбук. 

"Макар, че през лятото залите не са препълнени с желаещи да тренират ние решихме да направим тази тренировка онлайн, за да дадем възможността на по-срамежливите от вас, които се чудят дали да дойдат до залата, дали този спорт е подходящ за тях, дали ще издържат и още куп въпроси, които ви измъчват и те са причина все още да стоите в къщи и да обмисляте. Вярвам, че това, което ще ви покажем ще ви хареса и по този начин ще успеем да накараме голяма част от вас да започнат да спортуват. Ще ви покажем една малка част от нашият тренировъчен процес, за да придобиете представа за началото, продължителността и интензитета на подобен вид тренировки. Ако решите да дойдете лично ще ви обърнем специално внимание и ще ви научим на основни техники от ударите и начините за защита от тях И друг път сме показвали, че точно ние сме иноватори в областта и досега винаги сме успявали. Смятам, че и сега ще се получат нещата и ще се радваме на голям интерес“.
"  

От клуба уточняват, че всеки е добре дошъл за участие, като ще му бъде обърнато специално внимание.  



Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар