Играчи изкопаха информация за 10 класа в Lost Ark


SmileGate пусна тийзър уебсайт за дългоочакваната MMORPG Lost Ark преди дни и любопитни играчи изкопаха информация за 10 класа. В Lost Ark по принцип се очакват над 18 класа и три стартови героя, но все още не знаем кои ще са тези три стартови класа. 

Десетте класа, които бяха разкрити саBard, Battle Master, Berserker, Blaster, Devil Hunter, Fighter, Gunner, Infighter, Warlord и Warrior. (Възможно е това да не бъдат официалните названия). 
Според разработчиците Lost Ark ще е конкурентноспособна на останалите MMO игри благодарение на динамичната бойна система, при която играчите трябва да реагират мълниеносно. В играта ще имате възможност да разрушавате различни постройки като мост например с помощта на уменията си. Освен това Lost Ark ще предложи много приключения и разнообразно съдържание, твърдят разработчиците. 

В епическите подземия играчите ги очакват сражения с гигантски босове, при които могат да използват дори и подръчни материали. Вие ще можете да управлявате огромни маунтове, а също така да изследвате моретата с кораби из целия виртуален свят. В играта ще ви очакват риболов, добив на минерали, дървообработване и много други професии. 

Една от интересните особености на играта ще е системата на засади. Огромен бос може да ви нападне изненадващо в дънджъна или докато се мотаете из виртуалния свят.
Lost Ark може би ще се появи и на други платформи: конзоли и мобилни телефони. 


Lost Ark е игра от типа hack`n`slash. Разработчиците от Smilegate твърдят, че Lost Ark Online е MMORPG, а не MORPG. Очевидно тази игра ще е една истински диаблоподобна Action MMO, която трябва да ни предостави бързи, динамични и опустошителни битки. Изследването на света ще става с кораб, който играчът ще управлява сам, плавайки през заледени океани, морска пустош и уникални зони. В океана ще се натъквате на кораби на други играчи, отправили се в приключения. Освен това ще срещнете призрачни кораби, на чийто борд ще влезете в бой с духовете на екипажа. В играта ще има множество скрити инстанси, които ще ви се откриват, след като предприемете определени действия. Освен това ще има и скрити куестове. Така например ако подслушате, какво си говорят определени NPC ще ви се отвори куест, при който можете да помогнете на NPC-тата с тяхната задача или пък да действате по свой начин.  
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар