Широкорекламираната Halo Online загива


Широкорекламираната Halo Online по всяка вероятност няма да види бял свят. Руската компания - издател Иннова заяви в социалната мрежа "В контакте":

"Приятели, ни ви казахме, че скоро играта ще бъде пусната отново. Както и вие, така и ние очаквахме новини от разработчиците на Halo Online и се надявахме на скорошен анонс. Но за изминалата половин година на колегите от Microsoft така и не им се удаде да вземат решение за по-нататъшната съдба. Това, което е известно към момента е, че в този вид играта няма да излезе. За да не ви даваме празни надежди, ние закриваме страницата на Halo Online на портала на Форгейм и замразяваме групата във "В Контакте". "

"Иннова" анонсира Halo Online през март м.г. Действието в играта щеше се развие след събитията от Halo 3. 
Halo Online трябваше да излезе само за PC, като управлението щеше да е разчетено под комбинация от клавиатура и мишка. Играта се разработваше в Русия и бе предназначена само за Русия, като не се предвиждаше релийза й в други региони.  

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар