Саенчай с нова победа на Thai Fight


Суперзвездата на Муай Тай Саенчай спечели отново. Този път той се наложи над боеца на Tiger Muay Thai & MMA узбека Анвар "Узбекът" Бойназаров. Двамата се срещнаха на турнира Thai Fight, който се проведе днес. 

Саенчай започна битката в познатия си предизвикателен стил, демонстрирайки любимите си специалитети. Още в началото на мача той тръгна с лоу кик с подскок, насочен към вътрешната част на бедрото на узбекистанеца, а последствие пробва няколко хайкика към главата му. При клинчовете пък буквално се катереше по по-високия си противник. Анвар Бойназаров разчиташе на контраатаки с ръце, опитвайки мощни крошета. Макар и по-неопитен от Санечай, узбекистанецът не позволи на тайландеца да се подиграва с него и да употреби любимата си техника "картуийл кик". "Узбекът" успя дори да пласира някой и друг удар с крак. Саенчай бързо се оттегляше след атаките си, а когато узбекистанецът го приближаваше достатъчно близко, за да го обсипе с удари с ръце, той влизаше в клинч. Тайландецът също така успя на няколко пъти да подсече противника си, поваляйки го на пода. Той продължи да доминира в мача и спечели с единодушно решение на съдиите.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар