Крис "Киборга" Джустино нокаутира очаквано Лана Лансберг


Първата половина на първия рунд протече почти изцяло в клинч, където Кристиане опитваше да нанесе удари с коляно в трупа на Лана. Минута и 25 секунди преди края на рунда Киборгът успя да проведе успешен тейкдаун и да пренесе играта на земя, където нанесе серия от удари в главата на съперничката си. Лансберг обаче успа да се изправи и боят продължи в клинч. Този й ход не я спаси от натиска на Крис Джустино, която я притисна с мощна серия от удари с ръце и колена. Рундът приключи с явна доминация на бразилката, а шведката се оттегли с кървящ нос.

Още от началото на втория рунд Киборгът демнострира, че добре е научила уроците си по Муай Тай, атакувайки мощно със серия от удари с ръце и мидъл кикове. Боят продължи по сценария от първия рунд с игра в клинч до мрежата на октагона, като в третата минута бразилката отново свали на земята противничката си, където я обсипа с удари, докато съдията не прекрати срещата.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар