Полети на крилете на драконите


"Господарите на Драконите" е оригинална игра за тези горди и царствени същества. Тя се предлага от gamexp.ru. В нея няма нужда да изпълниш един куп сложни куеста, за да получиш огнедишащия змей - получаваш го още в самото начало. Първо е нужно да го отгледаш, а след това той се грижи за твоя герой и му помага да громи враговете му. При развитието на персонажа може спечелените точки да се харчат за различни характеристики и са получават нелоши бонуси. Освен това играчът сам решава какви навици да развива на своя дракон. В основата на играта е войната между двете фракции - "Федерацията" и "Алианс". В нея има система за PvP, война между гилдиите, въздушни обсади и мн. др. Освен това има и арена, където може да се сбиете с други персонажи. Драконите се обличат, както и героите. За тях може да култивирате различни скъпоценни камъни, които увеличават определени характеристики. Така например един камък може да превърне дракона маг в истински разрушител. В играта може да летите, но и да се занимавате със създаването на различни доспехи и скъпоценности. Гилдиите всяка седмица участват в обсади на замъците.

Кратък сюжет
Хиляди години се води войната между Хаоса и Реда, като в края не останало нищо, но един от великите Богове създал живот и Земята Ноя. На тази земя започнала глобалната война вежду двата алианса, в която впоследствие се включили и драконите. Господарите на драконите станали тази сила, която изменила баланса.
Господарите на Драконите е игра за тези, които винаги са мечтали да летят на крилете на собствен дракон, да вод сражения, както на земята, но така и във въздуха.

Gamexp.ru предлага още една подобна игра - World of Dragons. Горе-долу може да се занимавате със същото - да летите на дракон, да го развивате, да развивате персонажа си, да участвате в обсадите на замъка. Сюжетът е по-различен, а и отзивите на играчите са, че тази игра е по-добра от Господарите.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment