Neverwinther обещава богат избор от раси и класове



Новата Action/ MMORPG Neverwinter обещава богат избор от раси и класове, съобщи mmogamez.ru. В интервю за Curse.com разработчиците обясниха, че по време на релийза играчът ще може да избира между 8 раси и 5 класа герои, но това ще е само началото. С появата на бъдещите патчове ще бъдат въвеждани нови раси и класове, за които обаче компанията Cryptic все още не се наема да говори.
Видео трейлър на Guardian Fighter бе изложено на сайта на играта. Този клас е беспорния лидер на party в дънжъните. Тези герои ще имат за задача да „танкуват“ (да играят ролята на танк при битките с босовете и мобовете, като ще поемат основния удар върху себе си.). Guardian Fighter ще бъде въоръжен с дълъг меч и щит, като с щита ще може да поставя блокове и да нанася удари.
Devoted Cleric е лекуващия клас в играта. Той е истински източник на светлина, като ще пречи на враговете и ще поддържа съюзниците. Този клас може да избира между два типа атаки – обикновена и свещена. Когато клерика атакува, той събира Божествена Сила, която може да използва в една от двете особени атаки – насочен лъч, който нанася поражения на противника или пък да лекува себе си и съюзниците си.
По-долу вижте трейлърите с двата класа:

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар