Юпитер очаква новобранци в руската онлайн игра Cabal online


Нов сървър е открит в рускоезичната Кабал онлайн, съобщиха от zzima. Юпитер е предназначен за тези, които тепърва откриват играта, докато в същото време "старите кучета" от сървърите Венера и Меркурий ще се срещнат на обединения Марс.


Нов сървър е открит в рускоезичната Кабал онлайн, съобщиха от zzima. Юпитер е предназначен за тези, които тепърва откриват играта, докато в същото време "старите кучета" от сървърите Венера и Меркурий ще се срещнат на обединения Марс.
Кабал онлайн е екшън MMORPG с уникална бойна система. В света на Неварет воините са въоръжени, както с мечове, така и със силови щитове. Вместо да яздят различни животни, тук героите се возят на астрални мотоциклети и воюват с тролове и зомбита, бойни роботи и киборги. Докато се сражават с чудовищата играчите развиват героите си и се готвят да участват във Войната на нациите, в която могат да воюват всички ползватели на сървъра.
Магия vs Технология
Кабал онлайн е безкрайно борба между магията и технологиите. Вълшебните същества са съседи с бойни роботи и научно-фантастични хибриди. На твое разположение са мощни заклинания, магически сфери, мечове и астрални оръжия.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар