Ъпдейтнаха EverQuest 2



Първото за тази година мащабно обновление се състоя в EverQuest 2, съобщиха от games.mail.ru. То съдържа три нови рейда, като два от тях за двама играчи се намират в зоната Wurmbone's End и са обединени в един сюжет. Интересно да се знае е, че мобите в в тези рейдове са по-опасни през нощта, отколкото през деня. Рейд за четири играча ще има в Obol Plains, като там ще срещнете три боса, като последният е най-опасния противник в играта към момента.
Друга важна новост е системата за достижения на гилдиите. Планирани са 150 достижения, за изпълнението на които е нужна група, която да се състои поне от 2/3 от играчи, членуващи в една гилдия. Разработчиците обещават, че достиженията обхващат цялото съдържание на всички допълнения в  EverQuest 2, така че играчите ще имат повод да посетят още един път любимите си локации.
Освен това в ъпдейта е поизменен игровият интерфейс, а също така са били въведени определени изменения в PvP, т.напр. комплектите брони дават допълнителни бонуси на играчите. Засега се отлага анонсираната по-рано система за ежедневни, ежеседмични и ежемесечни куестове.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар