Появи се нов клас в онлайн играта Dragon Nest Русия


Пети клас се появи в рускоезичната версия на играта Dragon Nest, съобщи games.mail.ru. Това е механик. Механикът е момиченце с вид на зубрачка, която попаднала в света на играта от бъдещето и разполага с арсенал от невиждани технологични играчки. Тя може да ползва мощна пушка, която стреля на голямо разстояние или магически бластер, който е идеален за близък бой.
Photo: dn.mail.ru

За любителите на екзотиката пък има специален автомат, стрелящ с полезни ястия.
Механикът може да избере два пътя на развития след 15 ниво - на инжинера или алхимика. Инжинерът е истинска машина за убийства, ако до него се добере враг, то той може да призове на помощ робот, който да го защитава. Убедителен аргумент при всеки спор за този клас ще представляват и патките камикадзе.
Алхимикът е универсален боец, който може да атакува врага от дистанция. Освен това той може да помага на своята група с лекуващи и усилващи заклинания. Любителите на ПвП ще оценят възможностите за контрол на противника.
Корейският релийз на Dragon Nest се състоя на 27 септември 2011 г., а почти след една година проектът стартира и в Русия, където се предлага от mail.ru. Това е много динамично MMORPG с оригинална бойна система, отлични ПвЕ и ПвП режими. Добра черта на играта е, че в нея може да поиграете половин час и винаги ще намерете, какво да правите.



Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар