Може да се дуелирате и в EVE ONLINE


ССР Games съобщи, че на сървърите на играта EVE ONLINE е инсталирано обновлението Retribution 1.1, съобщиха от games.mail.ruГлавното нововъведение е възможността за дуели в секторите с висока безопасност.

Снимка: eveonline.com
В новата система ще могат да се организират, както единични дуели, така и боеве с участието на няколко кораба.
Освен това е продължила пребалансировката на линейните крайцери и тежките кораби със специално предназначение. Измененията са много съществени, уверяват от играта. Също така са изменени и правилата за водене на бойните действия, обновен е интерфейса, а арсеналът се е попълнил със системи за ремонт на броните от нов тип. В играта има и множество други допълнения.
EVE ONLINE е един от най-ярките и необикновени проекти в жанра ММО. Играчите могат да пилотират космически кораби, да се сражават в жесток и много голям виртуален свят. В играта може да се търгува, да се произвеждат кораби и модули, има множество мисии за изпълнение, а също така да се участва във войните на корпорациите, чиито флотилии се сражават за правото да властват над „нулеви“ сектори.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар