Опознай врага си или кой е Thunder King


Опознай врага си. Портрет на Thunder King. Това е новата статия, публикувана на сайта на MMORPG World Of Warcraft: Mists of PandariaМатериалът разказва за новия злодей в играта, възродилия се император Лей Шен. В новия патч той ще влезе в съюз със Zandalari с цел да завладее Пандария. Отново героите на Алианса и Ордата ще трябва да помогнат в борбата с тиранина.
Снимка: eu.battle.net



Първият император Лей Шен
The Mogu най-много ценят силата и историята на този народ е написана с кръвта на враговете им. Войнстващите кланове и кралството на могу в миналото враждвали помежду си и се биели за всяко парче земя, с надеждата да получат преимущество над врага си. Междуособните войни били част от техния живот, докато не се появил Лей Шен. Той бил силен и могъщ, а тези качества били ценени от Могу. Получил силата в буря, Лей Шен постигнал това, което било считано от други за невъзможно. Той обединил кралете на Могу и се обявил за император. Обединените армии на Могу завоювали цяла Пандария и подчинили всички народи, освен The Mantid. Летописците неуморно водили своите записки за Пандария и благодарение на техните усилия до нас достигнал този текст:
Thunder King
„И беше казано, че Великия Лей Шен, погледнал към земите на mantid, не се изплашил, а се вдъхновил. Той започнал обединението на своя народ и подчинил всички раси, прекрасно осъзнавайки, че неговата власт мантидите ще отхвърлят. Те говорили на същия език с него- на езика на силата. Той заповядал на своите роби да изградят Змийския хребет – величествена стена, която обграждала цялата империя. Строителството продължило дълго време, като много поколения работници умрели по време на строежа. Лей шен знаел как да ги застави да работят – със страх. Страхът от мантидите му помогнал да повдигне планин, да изгради огромни армии, да защити империята и да построи стена. Иченно Лей Шен въвел в империята един език и по негова заповед били издигнати внушителни постройки, включително разкошни дворци в Долината на вечните цветове.“
Заплахата за бъдещето идва от миналото
Предстои ви да узнаете много за страшния враг. Вече членовете на Златния лотос вземат мерки за защита на Долината. Тъмни облаци са надвиснали над Долината на императорите, докато на върха на Кун Лай могу и зандаларските тролове се опитват да възкресят The Thunder King. Ако искате да разберете истината, отправете се към върха на Кун лай, разговаряйте с членовете на Златния Лотус, смело се спуснете в подземията на Могу'шан и не забравяйте периодично да поглеждате към Летописците и техните записки. Ако се въоръжите със знания за врага, вашата победа е сигурна, но ако загубите, то Пандария е обречена на гибел.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар