100 милиона убити за един месец в PlanetSide 2



Sony Online публикува интересна статистика за своя онлайн-шутър PlanetSide 2. Само през февруари в играта са "загинали" повече от 100 милиона персонажа — средно по 42 убити всяка секунда. Играчите са произвели по 3000 изстрела в секунда или общо 7,2 милиарда изстрела за месеца, от които всеки трети е попаднал в целта. Повече от милион превземания на бази е имало в играта, а освен това са били фиксирани 43 000 outfits, в които са играли хора от 140 страни.
Освен това Sony обещава, че през следващия уикенд играчите ще получават двоен опит и двойно количество валута. За отбелязване е, че в недалечното пето обновление ще бъдат добавени и ракетни установки.
PlanetSide 2  е онлайн-шутър, в който три фракции се сражават за влияние на няколко континента. Играта се отличава с мащабните си сражения, като количеството бойци на бойното поле може да превишава няколко хиляди. В нея може да се ползва наземна и въздушна техника и богат арсенал от оръжия. Играта скоро ще е достъпна и в Русия.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар