Започва Battle for Caldari Prime в DUST 514

Снимка: eve-ru.com


CCP Games обяви Battle for Caldari Prime. Това е първото сюжетно събитие в командния шутър DUST 514. С появата му стартира серия от ивенти, разясняваща откъде са се появили наемниците DUST в игралната вселена на EVE Online.
Първото събитие ще се разиграе на планетата Caldari Prime, където играчите ще се окажат в центъра на военните действия между нациите gallente и caldari. В продължение на три дни за планетата ще се водят ожесточени битки, като е обещан и кораб от класа "Титан", който е заел позиция над  Caldari Prime.
Откритият бета тест на DUST 514 започна на 22 януари. В този изключителен шутър за PlayStation 3 играчите могат да се пробват в ролята на десантчици-наемници. Боевете ще са във формата на футуристичния шутър с използването на сухопътни и военновъздушна техника, а също така и удари от Космоса, идващи от пилотите в EVE Online.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар