Blizzard Entertainment пускат нова игра по мотивите на World of Warcraft


Blizzard Entertainment загатваха, че ще пуснат нова игра и всички фенове дружно гадаеха що за чудо ще е това. Вчера компанията обяви "голямата" новина, а именно появата на Hearthstone Heroes of Warcraft.

Hearthstone Heroes of Warcraft се оказва дигитална колекционерска картова игра, в която главни герои са персонажи от World of Warcraft. Разработчиците обещават да я направят много лесна за освояване и да е free-to-play, както и да не отстъпва по-качество на останалите проекти на компанията. В нея играчите могат да изберат един от класовете герои от WoW. Още от самото начало в играта ще бъдат достъпни 300 карти с възможността да се колекционират и повече в игралния процес. Също така ще могат да се купуват и за пари. Картите също ще се подразделят на обикновени, необикновени, редки, епически и легендарни. В Hearthstone картите ще могат и да се създават по особена crafting система. Играта ще бъде пусната може би през лятото.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар