Lords of Destiny нахлу и в Европа

Снимка: mmogratis.com


Gala Networks пусна новия си експанжън в Allods Online. Lords of Destiny от днес е на американските, английските, немските, френските и полските сървъри. Новият ъпдейт носи нови промени, като максималното ниво на развитие на героите вече е 55, въведен е нов рейд Tep’s Pyramid, включени са нови 8 астрални алода. На всеки един от тях има подземие за група от 6 човека. Представени са и нови местности като опасните джунгли на Tequani и др.


Allods Online е една от най-успешните и известни руски MMORPG-та. Проектът стартира на 10 януари 2010 г., а към настоящия момент се разпространява във Франция, Германия и други европейски страни. Алодите се играят и в САЩ и Южна Америка, както и в Тихоокеанския регион. Още на 15 януари в Русия излезе ъпдейта "Владыки судеб" (Lords of Destiny) , в който се появиха новите алоди, глобален ПвП режим, а максималното ниво на развитие на героя достигна 55. Издател на играта в Русия е mail.ru. Allods Online в Европа може да играете тук.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар