Perfect World отчете 358 млн. долара печалба за 2012 г.


Perfect World, един от водещите китайски разработчици на онлайн игри, обяви финансовите си резултати за четвъртото тримесечие и за цялата година, приключваща на 31 декември 2012 г. През последната четвърт на м.г. общите приходи са $ 109,1 млн., в сравнение с $ 112 милиона за този период на миналата година. Брутната печалба е $ 83,9 млн. в сравнение с $ 103 милиона през последната четвърт на 2011 г, съобщи gamesindustryblog.com, цитирани от mmosite.com.

През този период компанията придоби изключителните права за предоставяне на "Dota 2" в континенталната част на Китай. Разработчикът пусна немски, полски и руски версии на "Torchlight 2". За цялата 2012 година, общите приходи са $ 444,7 млн. в сравнение с $ 478,8 млн.  през фискалната 2011 година. Брутната печалба е $ 358 милиона, в сравнение с $ 401,8 млн. през фискалната 2011 година.
 Майкъл Чи, председател на Perfect World, коментира че печалбите са  в съответствие с  очакванията им. Основно се фокусирахме през м.г. върху дългосрочните проекти и подобряване на съдържанието на съществуващите, може би затова резултатите ни са по-ниски в сравнение с предишните години, но въпреки това вярваме, че това е необходима стъпка в дългосрочен план за нашия бизнес и сме уверени, че нашите усилия през последните години ще доведат до по-високо качество на проектите ни и услугите за нашите играчи в световен мащаб през 2013 г. и след това, заяви още Чи.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар