Пускат "Перлената река" в World of Tanks през април


Новият ъпдейт 8.5 за популярната World of Tanks  може би ще излезе през април, съобщи Wargaming. Нова карта наречена Перлената река ще бъде въведена в играта, като тя ще е с източна окраска. Най-вероятните места за танковите битки на тази карта ще бъде в планините, където тежките танкове ще бъдат в относително укритие от огъня на артилерията. По-бързата техника ще може да води бой над реката в местност с богата растителност и древни храмове. Тази територия не е така добре защитена от артилерийския огън, но все пак ще могат да се намерят естествени укрития от случайните снаряди. Най-опасният път ще е направо през полето, разположено между града и реката. Това е най-краткият път от едната база до другата, но и най-слабо защитен.
По-долу може да видите красотата на "Перлената река".
Снимки: worldoftanks.ru


Обновлението 8.5 също така ще зарадва и всички любители на леката и средна техника. В WoT ще се появят нови съветски и немски танкове. Сред тях са лекият Т-60 и средният Leopard 1.
Т-60
Танкът ще има нелоша броня с рационални ъгли на наклона, малък силует и кула. Основното му въоръжение ще бъдат автоматичните оръдия. Тези, които не обичат да стрелят "на редове", ще могат да си сложат дълго оръдие.


Leopard 1
Висока точност на оръдието, добра броня са едни от малкото достойнства на танка. Макар че бронята е тъничка, това се компенсира с прекрасните му характеристики, което обещава този танк да заеме достойно място сред средните танкове в World of Tanks.




Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар