Българска MMORPG се включва на PlayExpo 2013



Мастхед Студиос ще зарадва своите фенове с участие на тазгодишното първо издание на  гейм събитието PlayExpo, което ще се проведе на 6-ти и 7-ми април в Зимния Дворец на спорта в София, научи MMORPG News.

На събитието феновете на Мастхед Студиос ще могат да разговарят с разработчиците и да научат повече за тяхната нова игра Guns and Robots, която през Януари тази година навлезе в отворена бета. На посетителите ще бъде предоставена възможност да тестват играта в демо зоната на събитието, с шанс да получат награди от играта.

Това е първата изява на разработчиците в България, на която ще се покаже играта и ще  срещне любителите на игрите с български онлайн шутър. Играта стартира този месец и на български език, в знак на признателност на разработчиците към големия интерес от страна на българските фенове.

Guns and Robots  е free-to-play онлайн мултиплеър шутър, в който играчите създават смешно изглеждащ, но смъртоносен робот. Играта комбинира забава, интересен дизайн и множество опции за персонализиране на героя. За да се включите в Отворената бета на играта, можете да направите регистрация тук.


PlayExpo 2013 е събитие, фокусирано върху съвременните и традиционните видове игри и свързаната с тях индустрия. За първи път в България ще се проведе събитие, покриващо изцяло тази тематика. Основната цел на събитието е да събере на едно място хора от различни държави и общности и да създаде подходяща среда за общуване между тях, чрез универсалния език на игрите. За повече информация и програма на събитието, моля посетете официалния сайт.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар