Пуснаха видео разказ за ArcheAge

Издателят на ArcheAge за Русия, компанията mail.ru, пусна видео разказ за една от най-амбициозните игри за тази година.


ArcheAge ще тръгне в Русия от есента на тази година. Локализаторите от Mail.ru Games все още не са решили дали играта ще е безплатна или ще има абонаментна такса. Играта ще е достъпна за гражданите не само на Русия, но и на всичките бивши съветски републики, като е напълно възможно тя да е достъпна и за български играчи. Компанията засега не планира блокировка по ай пи адрес за фенове от други страни, но все пак прави уговорката, че това може да се случи, ако корейските разработчици на MMORPG- то настоят за това. Играта ще е напълно озвучена на руски език от актьори. След старта тя ще изостава малко от новите обновления, които ще излизат на корейските сървъри.
ArcheAge е амбициозен MMORPG проект от дизайнерите на популярната Lineage. Действието се развива в удвивителен свят, пълен с приключения, пътешествия по вода и суша удвителни открития. Сражения естествено ще има много, като са планирани да се водят и пълноценни войни. Локализаторите на играта от Mail.ru Games разясниха, че графиката ще е потресаваща с невероятна детайлизация благодарение на технологията CryENGINE 3.
Играчите ще имат право да се занимават във вируталния свят с каквото си пожелаят. Те ще могат да си постоят къща, вила или имение, което да обезпечи собственика си с важни ресурси. В играта PvP – то ще е неограничено, като играчът ще може да прави каквото си иска. Убиецът-рецидивист може да попадне в затвора, откъдето ще има възможност да избяга, а после дори да стане пират.
В ArcheАge всеки ще може да си построи кораб и да се отправи на пътешествие в океана. Освен романтиката на морските вълни фенът на играта може да се натъкне на пирати или вражеска ескадра. В играта ще има възможност да качите на кораба си приятели, да водите морски битки и да вземате на абордаж чужди кораби.

Четете още:
ArcheAge – десет игри на едно място

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment