MMORPG Слухове: Project Titan ще е новата игра на Blizzard



Сайтът Titan Focus публикува информация за Project Titan. Според авторите това ще е новатв игра на Blizzard. Това, разбира се, засега са само слухове, но според Titan Focus достоверността на информацията е 95%. Виртуалният свят на играта ще е близък до нашия, но с щипка мистика и научна фантастика. В играта ще има мотиви от гръцката, римската и скандинавската митологии. Пътешествията във времето ще са друга особеност. Междудругото над сюжета работи  Ричард Кнаак, автор на книги по Warcraft и Diablo.
Това ще е класическо MMORPG от трето лице. Очаква се бойната система да е с избор на целта. В играта ще има различни оръжия - огнестрелни и магически. Играта се създава изключително за киберспорт.
Над играта работят 150 човека, между които  Джей Уилсон - бивш директор в Diablo 3. За него се говореше, че той работи над абсолютно нов проект на Blizzard. За играта е разработана нова графика. Тя се разработва за PC, като засега се обмисля появата и на игрални конзоли. Очаква се първият трейлър да бъде показан на BlizzCon 2013 (8-9 ноември). На играта вече е измислено подходящо заглавие, но засега то е тайна.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар