Обещават мащабен експанжън в Blade & Soul през юни


Разработчиците на Blade & Soul започнаха да публикуват подробности около мащабното обновление за играта, което ще се появи през юни на корейските сървъри. С новия експанжън ще се появи новата зона White Blue Mountains, където ще бъде продължена сюжетната линия на онлайн играта. Освен това ще бъдат добавени 7 нови подземия, между които инстанси с героическо ниво на сложност.
Феновете на PvP ще могат да се срещнат на специалното бойно поле The Floating Island, където ще водят сражения за контрол над ценни ресурси.
Всичко това, разбира се е много хубаво, но играта така и не достигна все още западните пазари, въпреки че бе очаквана с голямо нетърпение, което взе май да се изчерпва. Blade & Soul се появи на 30 юни 2012 г., като още по време на тестовете, тя стана супер популярна в Корея. Играчи от Русия, ОНД и Европа очакваха тя да бъде издадена и на Запад, но това така и не се случи.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment