Ninjas in Pijamas направиха отбор по League of Legends


Организацията NiP реши да създаде отбор и по LoL, съобщи cyberfight.ru. Шведите досега заработваха добри пари на турнирите по CS:GO, а сега решиха да инвестират и киберспортното направление на компанията RIOT. Наградните фондове в LoL не са малки, а освен това и разработчиците отделят суми за стимулиране на най-добрите играчи, участващи на финалните турнири на RIOT.
NiP. Heaton съобщи още през март за намеренията да се създаде отбор по LoL, тъй като там се печелят добри пари, а и турнирите се следят от много зрители. Днес беше обявено, че организацията NiP са привлекли бившия отбор Copenhagen Wolves в пълния му състав. Този отбор по-рано беше познат и като Panda.
От своя страна представители на NiP заявиха, че отдавна са търсели отбор от Севера и са намерили момчета от Дания. Според мениджърите отборът на NiP.LoL има същите амбиции, като NiP.CS. Също така стана ясно, че двата отбора ще имат дългосрочно сътрудничество. Към момента NiP.LoL е с добри позиции на европейските рейтинги и те имат намерение да играят на "Riots League Championship Series" през лятото, където ще се срещнат с такива отбори, като Fnatic и SK.

Състав:
 TheTess
 GodBro
 Deficio
 Svenskeren
 Bjergsen
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment