ArcheAge: Подводни лодки

Издателите на ArcheAge за Русия и страните от ОНД - Mail.Ru- продължават серията си от публикации за новостите, които ни очакват в sandbox-а. Този път те ще ни запознаят с подводните лодки, които XLGAMES са планирали да пуснат през юли.


Те са построени от дърво и метал. Наподобяват по форма на гигантски риби. На носа им има остри зъби, предните им фарове наподобяват горящи очи, а плавниците от страни служат за лавиране и промяна на скоростта. В горната част на кораба има кожени седалки за пътниците.


Огромна риба от морските дълбини


Това са специални плавателни средства, редназначени за пътуване по вода и гмуркане в дълбините. С тях можете леко и бързо да се придвижвате по всички посоки и да плавате под вода така дълго, че ще се почувствате истински господар на моретата. В играта ще има 4 вида устройства, като всички те са с еднаква форма, но се различават по цвят. Подводна лодка може да се получи за участие в игрални събития, да се придобие за точки слава, а също така и де се купи за делфийски звезди.



Уникални комбинации от навици

Както и на другите питомци, така и на подводните лодки може да се поставят брони и снаряжение. Навиците на подводниците се различават от уменията на обикновения питомец. Ето някои от тях: торпеда, нанасящи AoE вреди, оръдия за близка дистанция, но с голям дамаг; радари, които позволяват да се засекат вражески кораби; кислородна маска за капитана; реактивни двигатели за ултрабързо ускорение. Всички тях може да комбинирате, за да усилите ефектите им.




Вижте още:
ArcheAge: Стани пират завинаги!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар