Age of Wulin (Age of Wushu): Смяната на времето ще влияе и на уменията

Разработчиците на играта Age of Wulin (Европа), посветена на китайските бойни изкуства, показаха пример за това, как ще работи системата за смяна, както на метеорологичното време, така и на часовото време (смяната на ден с нощ, смяната на сезони). Всичко това ще влияе на събитията и уменията.

Тази онлайн игра е позната в САЩ под названието Age of Wushu, а руснаците дават положителни отзиви за рускоезичния вариант "Легенды Кунг Фу". В Русия тя стана победител в гласуването "Най-добра игра за 2012 г." на Goha Awards. Общото мнение е, че е трудна за усвояване и не може за един ден да се стане майстор, но така е и в живота - отличен боец се става с години тренировки.
В играта има множество интересни професии, разработва се възможността персонажът да заработва игрални пари и в офлайн режим. Отделно от това играчът може да избира измежду 8 школи за бойни изкуства - Шаолин, Тан, Удан, Имей и т.н., като има възможност да усвоява техники и от другите стилове.


Вижте още:

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment