Как да летим на делтапланер в ArcheAge?


Днес на страницата на рускоезичния ArcheAge разказват как да летим на делтапланери в играта.

Свободният полет е стара човешка мечта. В ArcheAge това става лесно - просто трябва да се сдобиете с делтапланер (глайдер).

Това е особен предмет, който поставяте във вашия инвентар и той ви позволява да се реете над земята определено време. Колкото е по-добър глайдера ви, толкова повече

Той се управлява с помощта на клавиатурата

W — ускорение (имайте в предвид, че делтапланерът ви ще започне и по-бързо да се снижава)
A, D — смяна на посоките
S — намалявате скоростта и ви позволява да уловите въздушния поток

Първият си делтапланер ще получите на 10 ниво, след като изпълните специален куест. Естествено той е най-простия апарат. Ако пропуснете куеста, можете да си го купите на Търговския остров за 5 сребърни монети. По-нататък ще имате възможност да го подобрявате или да го смените с друг, по-усъвършенстван модел. Те позволяват използването и на специални умения: да промените височината на полета или пък да атакувате врага. Колкото е по-добър делтапланера ви, толкова по-висока скорост развива и по-добре се управлява, а също така има и допълнителни умения.

Можете да си го купите и на Търговския остров

Летателен апарат можете да си направите и сами, ако имате необходимите ресурси и сте изучили професията "Инженер".



Когато получите планера, не бързайте да го пробвате веднага. За активацията му е необходимо известно време. Трябва да сте внимателни, за да не паднете от голяма височина и вашият герой да загине.

Някои летателни средства може да получите при убийство на бос. Например за победа над морското чудовище Кракен ще получите този планер, който ще ви позволи да летите 10 минути:


Тези, които успеят да усвоят управлението на делтапланерите, ще открият освен небесните простори, но ще могат бързо да прелитат от едно място на друго, както и да атакуват врага от въздуха.

Вижте още:
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар