Какво играят в Русия? TOP най-популярни игри

New MMORPG games представи свой MMORPG TOP 2013 на най-яките игри в Русия и страните от ОНД. В класацията са представени 23 онлайн игри, които се радват на популярност. Между тях са и такива, които не е необходимо да се свалят, а могат да се играят направо в браузъра.

1. На първо място е класирана World Of Dragons на Nikita Online, предлагана от портала Gamexp.ru. Както се и очаква, в нея развивате не само собствения си герой, но и свой дракон. Отзивите за нея действително са положителни и е на пазара по-рано от нашумялата напоследък Dragon's Prophet.




2. Blood and Soul - Не я бъркайте с Blade and Soul.



3. Dragona Onine. Нова игра, която е хит за 2013 сред руските MMORPG. В нея героят ви може да се трансформира, като трансформацията значително повишава характеристиките на персонажа и той променя външния си вид на дракон-воин.




4. War Thunder. Играта получи първа награда на Конференцията на разработчици на игри 2013 (КРИ). Отличен авиосимулатор, в който се очаква да бъдат добавени танкове и друга наземна техника.





5. Forsaken World - фентъзи MMORPG от създателите на Perfect World



6. Prime World - - повече от стратегия, по-добра от RPG. Една от най-красивите MOBA.

7. 7souls - игра за възрастни (18+). бъди смъртоносно оръжия и се бий до последна капка кръв в изпълнените с адреналин боеве, които са максимално близки до SoulCalibur, Mortal Kombat и Tekken.



8. RIFT. Вече безплатна и на руските сървъри. Не се нуждае от представяне.
9.KAROS.
10. PANZAR: FORGED BY CHAOS - тип MOBA. Наскоро достъпна и за европейците. 

11. Metal War Online - Metal War Online е нова сесийна MMO-игра в Sci-Fi стил, която се появи на руската игрална сцена. Събитията, които се случват във виртуалния свят на играта, са основани на противоборството между две огромни корпорации Global Resource Network и Morgan Industries. 



13. MEDIEVAL ONLINE - стратегия на средновековна тематика.
14. World of Battles - фентъзи стратегия в реално време.
15. ROYAL QUEST - нелошо фнтъзи.
16. Star Conflict - руска космическа ММО.
17. Drakensang-online - диаблоподобна mmorpg в браузера
19. Combat Arms - популярен шутър, по който се организират и състезания. В него всеки играч може да създаде свой елитен боец. Combat Arms ви гарантира възможността да създадете свой собствен неповторим супербоец. В играта може да избирате от над 300 вида оръжия - от класически пистолети, пушки, автомати, прототипи на оръжия от ново поколение до шестоцевни картечници.
21. siegeonline -  стратегия
22. Пирати
23. Audition 2 - танцувално MMO за момичета и момчета, които си търсят гаджета в нета.

Вижте още:
Топ най-играни шутъри в Русия и СНГ

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment