Corsairs' Stronghold ще е новото бойно поле в TERA


Новото бойно поле в TERA ще е много голямо. Corsairs' Stronghold ще позволи на играчите да се превърнат в защитници на крепостта Anchorstone или обратното - в корсари-завоеватели.
Нов видеоклип демонстрира как ще се случва това - каква обсадна техника ще се ползва, какви тактики за превземане на крепостта и т.н. Corsairs' Stronghold ще ви даде три обсадни тактики, за да проникнете в крепостта. Първата е, да се покатерите на стълби по стените, но не случайно са добавени въздушни кораби и обсадни танкове. С помощта на въздушния кораб може да се издигнете високо над крепостните стени, да изберете място, къде да се спуснете и да завземете крепостта. Обсадният танк пък ще ви послужи да взривите крепостните порти.
Corsairs' Stronghold ще е изпитание за уменията, а не тест за екипировката на играчите. При влизане в режима всички умения ще бъдат стандартни. Уменията на тези играчи, които са под 60 ниво, ще бъдат развити до версията им на максималното ниво.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар