Wargaming.net: Ще научим Microsoft, как се работи


Президентът на Wargaming.net, Виктор Кислый, даде интервю за Gameindustry.biz. Той разказа за хода на работата по конзолната версия на World of Tanks и за трудностите, с които се сблъскват, като нарече конзолните компании - динозаври.
Кислый заяви, че не му харесва този факт, че да играят в условно безплатната World of Tanks ще  имат възможност собствениците на Xbox 360, които са си купили златен абонамент за услугите на Xbox Live. На Microsoft няма как да се повлия в тази насока - това правило важи за всички, както за Wargaming.net, така и за Electronic Arts.
Друга особеност на подхода на Microsoft — компанията приема плащания само от кредитни карти. В Wargaming.net смятат, че този подход може да убие условно безплатния модел.
"Ние ще научим - ох, извинете- ще подскажем на Microsoft, какви още варианти за плащане трябва да приемат - каза Кислый. Действително вече бе обявено, че Xbox One ще поддържа повече варианти на плащания.
Пазарът на конзолни игри ще бъде много голямо предизвикателство за Wargaming.net. По думите на Виктор Кислый, за да заработи условно безплатният модел така, както трябва, то е необходимо да се натрупа голяма база от постоянни играчи. Той смята, че цифрата 1 млн. е малко. В Wargaming са си поставили за цел в техните игри да бъдат привлечени 10 млн. ползватели на Xbox 360.

Начало

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар