Пускат гилдии и в Dota 2

Dota 2 играчите скоро ще имат възможност да влизат и създават свои гилдии, съобщи e-gamers.info. Това ще се случи в следващия ъпдейт. Достъпът е точно под Community таба. Гилдиите са независими от отборите и не трябва да се бъркат с тях.
Всеки играч ще има възможността да бъде част едновременно от 4 гилдии, всяка от които ще бъде достъпна, чрез специалния таб. Вие ще можете да създадете своя собствена, като това става по съвсем улеснен начин.
Трябва да имате предвид, че като попълвате "Full Guild Name", няма да имате право да го променяте на по- късен етап. Измислете и готин таг, защото той ще се показва навсякъде- в лобито, в scoreboard-а и изобщо където гилдията ви има присъствие. За визуално разграничаване от другите, имате възможност да сложите лого- минималният размер е 250x150p.
Достъп до новосъздадена гилдия ще имате от менюто ""My Guilds".  От там ще може да управлявате и променяте Guild Logo-то и съобщението. Най- отдолу ще видите възможност за напускане на гилдията.
Всяка гилдия си има и собствен чат, за да бъде максимално улеснена комуникацията между членовете и.
Каненето на приятели става по същия начин като за отбор- цъквате на другарчето си и ще имате възможност да го поканите в текущо избраната гилдията! След като дружката ви приеме, вие ще го виждате в списъка с участници, където що може да му променяте ранка, да го махнете и т.н. Това е в случай, че сте създател и собствени на гилдията. Повишаването на правата на членовете им дава възможност да канят свои приятели. Както може да ги повишавате, така може и да ги понижавате!
Така гилдията ви ще нараства, и постоянно ще имате хора, с които да играете заедно. Ако пък не искате да ви притесняват с излишни покани за игри, може да промените това от настройките!
Най- готиното нещо, е че ще можете да сформирате бързо парти с членовете на гилдията, без излишни процедури. Партита ще бъдат лесно достъпни за всички съгилдници. Вие може да стартирате парти за гилдията си като използвате бутона "Open Party to Guild". След като го направите всички членове на гилдията или на приятелски гилдии ще могат да влязат в него.
Всички игри, изиграни от хората в гилдията ще се показват в Game History- таба.
Guild система ще бъде постоянно подобрявана, чрез коментарите на геймърите.
Инфото е от форума на Steam- от потребителя Wyk.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар