Хакери атакуваха EVE Online и DUST 514

CCP Games съобщиха, че сървърите на онлайн игрите EVE Online и DUST 514 са били подложени на масирана DDoS-атака. Нападението започнало на 2 юни. Веднага била събрана група специалисти по мрежова сигурност, която пристъпила към възстановяване на работата на сървърите. CCP Games препоръчват на играчите да следят за новините във Facebook и Twitter, където се публикуват резултатите от работата. Засега специалистите на компанията не успяват да се справят с последиците от атаката.
Феновете на играта се интересуват повече от предстоящата аванта, тъй като преди няколко дни EVE Online имаше технически проблеми, като за компенсация разработчиците дадоха по 50 000 точки опит на всички играчи. Ветерани от играта обаче смятат, че този път няма да има компенсация, тъй като проблемът не е по вина на компанията и припомнят и друг случай на хакерска атака, когато не са получили нищо от разработчиците.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment