1 година MMORPG News


Ето че измина 1 година от създаването на проекта MMORPG News. Създадохме го с една единствена цел - да информираме читателите си за всички новости в света на MMO. Започнахме с новината, че ArcheAge ще се появи в Русия преди Европа и ето една година по-късно това е факт - сендбоксът завърши закрития си бета тест и скоро ще навлезе във фазата на открития, където навярно много българи ще поиграят преди появата на европейските сървъри на Trion.
Не можем да се похвалим с читаемостта и посещаемостта на подобни западни сайтове. Често това ни е обезкуражавало и честно казано сме мислили за закриването на блога. Все пак мисията ни се е оказвала по-важна от печалбата. Печалба така и няма. Ние сме независими и разчитаме на приходи от рекламата, което пък зависи от броя на посещенията и импресиите, които определено не са достатъчни. По-важното е обаче, че на български език съществува информационен ресурс за MMO игрите, което определено липсва на феновете, колкото и малобройни да са те. Смятаме, че новини за MMORPG трябва да има на български език и да са достъпни за всички, които се интересуват от това. Именно поради това ще продължим да списваме блога напълно безвъзмездно и ще продължим да ви информираме за новостите в света на MMO.
Харесайте ни и във Facebook, подкрепете MMORPG News.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар