Разкриха Vel'Koz, the Eye of the Void - новия герой в League of Legends


Бездната е готова да пусне ново чудовище от утробата си - Vel'Koz. Това същество живее с една единствена цел: да изучава света. Той получава своите знания за законите на Вселената с помощта на експерименти, включващи скарнирането на обекти с магически лъчи. Изучавайки ги обаче, Vel'Koz унищожава своите обекти на изследване.


Умения:


Пасивно: Organic Deconstruction
Уменията на Vel'Koz разрушават поразените притивници. Миньоин, чудовища и вражески шампиони, които са били засегнати три пъти от уменията му, получават допълнителни щети и се разрушават. Врагът може намали натрупването на разрушението, ако успее да избегне атаките му за известно време.



Q: Plasma Fission (Плазмено делене)
Вел'Коз стреля със заряди плазма, които нанасят щети и забавят първия противник от изпречилите му се на пътя. След като зарядът порази враги, достига до пределната дистанция на действие или пък умението се повтори, разделя се две части, които се разлетяват на 90 градуса един на друг. Всяка една от тези части нанася същите вреди и забавя противника, както основния заряд.


W: Void Rift (Пролом в Бездната) [W]
Вел'Коз изпраща директна експлозия, която отваря временен пролом в Бездната, след което се взривява. Ако врга попадне в зоната на поражение получават щети и им се натрупва ефект Разрушение.






E: Tectonic Disruption (Тектонично разпадане)
След недълго забавяне Vel'Koz предизвиква тектонично разпадане, които нанася щети и изхвърля във въздуха враговете, попаднали в зоната на поражение. Ако някои от тях са близо до Вел'Коз, то ще бъдат отхвърлени назад.






R: Life Form Disintegration Ray
Вел'Коз пуска лъч с безкрайна мощност, който нанася щети, забавя и натрупва заряд на органическо Разрушение на всички поразени противници.







Геймплей

Вел'Коз -е далекобоен маг, нанасящ огромни щети в завързаните битки. Още от началото на играта може да напада от далеко и да държи врага си на разстояние. Той няма голяма живучест и поради това се нуждае от помощта на своите съюзници, за да оцелее до края, където да демонстрира пълната си разрушителна мощ. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар