Какво играят в Русия сега? TOP най-популярни игри

Преди около година публикувахме материал, с който информирахме кои са любимите игри на руснаците. През това време разработчиците на MMO игри разбраха, че това е един много голям пазар и съответно се ориентираха натам. Много бъдещи популярни игри ще се появят именно на руски сървъри преди въобще да бъдат намерени издатели за Европа и Северна Америка. 



ArcheAge. В момента играта е абсолютен хит не само на територията на Русия и страните от ОНД, но на руските сървъри играят европейци, жители на Северна и Южна Америка и т.н. Според непотвърдени слухове разработчиците са заработили над 10 млн. долара за нула време.



Neverwinter. Докато в началото достъпа до европейските сървъри на играта бе закрит за играчи с IP от Русия (макар че те намираха как да заобиколят тази забрана), то издателите бързо се ориентираха и пуснаха отделен руски сървър специално за феновете си от Русия и страните от ОНД (които въобще не са малко).



World of Tanks. Тази игра е в сърцата на играчите в Русия и ОНД. Военният екшън на белоруската компания Wargaming е любим не само заради отличните си характеристики, но отзвукът от Втората Световна Война не е отшумял у рускоговорящите народи, дали милиони жертви в защита на Родината си.



War Thunder на Gaijin Entertainment не само е отличен авиосимулатор, но в нея добавиха и наземна танкова техника, с което играта става много разнообразна, а популярността ѝ е огромна и в Европа, и в Северна Америка.



Prime World - повече от стратегия, по-добра от RPG. Една от най-красивите MOBA.



Panzar - PvP фентъзи арена.



League of Legends. Супер популярната MOBA също си има свой руски сайт и сървъри.



AION. Играта бе супер популярна в Русия и все още е. Там тя също е безплатна, както и на европейските сървъри.




Perfect World. Макар че играта е доста стара вече, тя се радва на голямо внимание и посещаемост от рускоговорящите играчи.



Planet Side 2. Sony Online Enertaiment също съзряха за огромните възможности на руския пазар и отдавна издават суперякия си шутър в Русия.
Warface, Cross Fire, Combat Arms, Point Blank, Shadow Company, Black Fire са сред най-популярните MMOFPS (шутъри).

Прочетете още:

Blade & Soul поема към Русия, американски и европейски сървъри засега няма

Infinite Crisis тръгва на руски от 10 февруари

Black Desert идва в Русия преди всички
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар