ArcheAge: Суровите войни оцеляват на Север


Животът на Север винаги е бил и ще бъде суров. Оцеляването там изисква твърд характер, силен дух и воински умения. Северният континент в ArcheAge също ще е място, трудно за оцеляване. В играта там ще пребивават герои с високо ниво на развитие.


Изначалният континент 

Северният континент е първородната люлка на ArcheAge. Някога в недрата му се е намирала Градината - източник на жизнена сила. Тази градина е била търсена от Първата експедиция, но всички опити да бъде открита се оказали неуспешни. Всички 12 члена на Първата експедиция се превърнали в богове. Не всеки от тях успял да се възползва от мощта си и скоро Северният континент се превърнал в непригодно за живеене място. Богинята Нуи успяла да отвори портал, през който преминали древните и се заселили на Източния и Западния континент. Преминало много време и Северният континент отново станал място, където може да се живее. Неговите земи обаче и сега са неприветливи и сурови, даже изглеждат плашещи за някои.

Северът е територия за най-силните герои. Земите тук са богати на ресурси, но и конкуренцията за контрола над тях е огромна. Тук растат ценни дървета, от които може да се добива изключителна дървесина за строежи. Тук има извори на минерална вода с такива полезни качества за отглеждането на акхиумните дървета. Тук се добива и уникална руда, а под земята могат да се открият и невероятни артефакти.

Северният континент е примамливо място и за големите гилдии. Тук могат да се строят замъци и да се завоюват територии. Има достатъчно място за строителство на къщи, но собствениците им ще трябва да плащат данък на гилдията, владееща земята.

Мечки


На Северния континент е най-удобно да се заемете с отглеждането на мечки. Това занятие може да се окаже доста доходно. Купете от търговеца десет мечки, пуснете ги в тундрите и се молете на дванайсетте богове, една от тях да се окаже мечок. Това не е чак толкова лесно. Ако ви провърви, изчакайте то да порасте и да прояви интерес към женските. Скоро може да се сдобиете с друго малко мече, който да бъде, или маунт, или боен питомец. Докато мечето е малко, то може да се търгува или да се подарява. Така че това може да се окаже един добър бизнес.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар