Очакваме Archlord II


Webzen съобщи, че се готви да пусне Archlord II през лятото на тази година. Играта ще е с интензивно ПвП и играчите ще могат да се наслаждават на мащабни сражения. Те ще могат да се включат в борбата за титлата Archlord - могъщ господар в света на играта.

Графиката в Archlord II  ще се задвижва от Engine Gamebryo, благодарение на което ще видим уникални бойни полета, на които ще се сражават до 400 играча. Безкласовата система ще позволи на играча да създава свой собствен стил на игра.



От Webzen съобщиха, че на сайта им вече може да се регистрирате за участие в закрития бета тест, който се очаква този месец.

В Archlord 2, играчите могат да избират между две отделни фракции. В началото ще има по една раса за всяка фракция, но допълнителни раси ще бъдат добавени на следващите етапи.


Даже ако те са произлезли от едни и същи предци, то те са се развивали различно, благодарение на старите вражди едни с други. Така те се различават както по геймплея, така и по уменията, които притежават.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар