Cross Fire създаде MOBAFPS


В онлайн шутъра Cross Fire се появи нов режим MOBAFPS (Multiplayer Online Battle Arena First Person Shooter), при който играчите ще се превърнат в супер бойци със специфични умения и ще воюват против подобен екип. Двата екипа ще имат една и съща задача - да превземат вражеската база, която се защитава от отбранителни кули. Боевете ще се водят 5х5. На избор има и 10 различни героя със свои собствени специални умения, например Нитро е специалиста по взривовете, Фокси е секси, но смъртоносен химически експерт и отровител. Джагернаутът е танка, а Леон е снайперист. Вулкан е въоръжен с гранатомет РПГ - 7.


Пантера е бивш член на тайния спецекип "Враните". Той обича миномета си и обикновено не остава без боеприпаси  покрай старите си връзки в спец частите. Гранит прикрива другарите си с щит. Палач е въоръжена с арбалет, който може да ви изглежда смешно на фона на тежкото въоръжение, но тя е изключително точна с оптичния си прицел. Шок е мацка, използваща високо технологични ръкавици, с които изстрелва прецизни и мощни електрически заряди. Супер Вулкан използва златно РПГ, но освен добър стрелец, той е изключителен лидер, водещ хората си към победа.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар