Neverwinter Online: Приветствайте драконите!


В Neverwinter Online ще се появи нова раса - драконите. Днес на руския сайт на играта бе публикуван анонс, придружен с видео разказ за създаването и въвеждането на рептилиите като нова раса. 

Дали това е първоаприлска шега? Кой знае? На англоезичния сайт все още няма подобна публикация. Според видеото отглеждането на драконите ще започне от невръстна детска възраст, докато го отгледаме до огромен звяр. Играчите ще могат играят като дракони, да летят като тях и дори да яздят различни маунтове. 



 Не на шега обаче днес в играта ще добавят нов ивент, за който вече съобщихме - удивителната игра на Респен. 
Той ще продължи до 3 април. Играта на тайнствения магьосник Respen Durothil ще се състои от две приключения. След като подадете заявка, за да се наредите на опашка, вие ще попаднете в приключението по случаен избор. Всяко от тях се състои от две карти и има свой собствен сценарий. При първото ще изискат от вас и групата ви да се промъкнете през гората покрай пълчища от орки, за да спасите принцеса. Второто ще ви запрати в  "Страшното подземие", което е обитавано от каноничните създания от серията D&D.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар