Ще има ли режим "Конвой" в World of Warships?


Ще има ли режим "Конвой" в World of Warships? Това е един от най-популярните въпроси към разработчиците на бъдещия военноморски екшън на Wargaming, обясняват на блога си самите девелъпъри. 
Отговорът е: "Да, ще има."

Конвойните мисии ще направят геймплея по-разнообразен и интересен, а това означава, че задължително ще ги има.
Към настоящия момент механиката на мисиите се разработва, но това което споделят разработчиците е, че главната грижа на играчите ще бъдат корабите, управлявани от изкуствен интелект: танкери, транспортни кораби или ескортен есминец.

Те няма да бъдат съвсем беззащитни, тъй като ще бъдат оборудвани с ПВО оръдия. В боя те ще се движат в определена посока към противоположната част на картата. 




Разработчиците разглеждат два варианта на режима - симетричен и асиметричен. В първия случай и двата отбора ще имат еднакви задачи: да защитят своя конвой и да унищожат противниковия. При втория вариант играчите се делят на нападатели и защитници. Целите им ще са различни, едните трябва да ликвидират конвоя, а другите трябва да го отбраняват. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар