Ultra Rapid Fire е бъдещето на League of Legends


Бъдещето на League of Legends се нарича "Ultra Rapid Fire", и то вече настъпи, съобщиха на сайта си разработчиците от Riot. Новото глобално обновление е планирано за следващия предсезон. То ще помогне на всеки играч да се чувства незаменим. 




Всеки герой започва игра с намалено на 80% време за презареждане на уменията, предметите и заклинанията. 
Да използваш умения е весело, но да следиш за разхода на маната - не, затова разходите на мана и енергия бяха премахнати.
Стрелците по принцип нанасят повече щети, затова тяхната допълнителна скорост на атаката беше увеличена двойно.




По-късно днес Cloud 9 и TSM ще се срещнат в първата среща в новия режим. Вие също можете да пробвате новия режим, той е пуснат за обикновена опашка и за игри против ботове - завършете мача и получете ексклузивна иконка на съмонера. 

От Riot допълниха още:
Ние вярваме в правилото "предупреден - значи въоръжен", затова започваме да тестваме режима Ultra Rapid Fire от днес. На вас ви харесаха промените, които въведохме преди началото на сезон 2014 - особено тези, които касаят подръжката, която най-накрая започна да играе важна роля в края на мачовете. Ние си помислихме: Защо пък да не направим още една крачка в тази посока и да преместим края на мача по-близо към...неговото начало. Епическите предмети ще се купуват по-бързо, отборните боеве ще започват много по-често и няма да се безпокоите за необходимостта да икономисвате маната
Съдейки по отзивите на тестърите, новият формат им е харесал повече.
Някои промени са много радикални - в резултат на което, някои герои и предмети вече не се вписват в нашата философия. Обикновено се стараем да им променяме някои умения или характеристики, но този път ни се наложи да вземем трудни решения. Знаем, че ще причиним болка на феновете заради тези герои, но друг път няма. Да запазим състезателния дух на LoL е наш приоритет. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар