World of Speed ще е напълно безплатна

В играта ще можете да се състезавате на писти.

World of Speed ще е напълно безплатна, а не условно безплатна, заяви продуцентът на играта Пит Мориш. Той обясни, че за разлика от други разработчици, екипът на рейсъра няма да създава каквито и да е било прегради, заставящи играчите да инвестират реални пари. В World of Speed няма да има предмети, покупката на които да ви направи по-бързи, категоричен е продуцентът. Той обеща, че всеки ще може да се сдобие и с най-яката кола без да е нужно да плати и един цент за това.

World of Speed ще е онлайн MMO рали симулатор, първа в историята мултиплейър игра от ААА-клас. Играта ще се отличава с впечатляваща графика, множество градски карти, включващи реални места от реални градове по света. В нея ще намерите състезателни автомобили по ваш вкус. В нея ще се залага на екипния принцип на игра, като играчите ще могат да се обединяват в авто клубове и да "воюват" помежду си за завладяване на дадена карта.

В World of Speed ще можете да дрифтите, да се състезавате на писти и по улиците на едни от най-големите мегаполиси по света като Сан Франциско, Москва, Монако, Лондон и т.н. Създател на играта е Sligthlу Mad Studios, разработили Need for Speed: Shift.

Прочетете още:

Какво да очакваме от World of Speed?
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар