Започва "Битката за Даскшир" в ArcheAge Русия


Събитието "Битката за Даскшир" ще е едно от нововъведенията с новия пач, който се задава в руския ArcheAge, анонсираха издателите от Mail.Ru Group.

Този ивент ще добави нова острота в конфликта между Западния и Източния континент. Двете фракции ще трябва да се сражават на територията на местността "Златните равнини", където ще се появят два лагера. В момента, когато войната бъде обявена, недалеч от градчето Даскшир ще се появи флаг.



Тази фракция, която успее да го вземе и да го постави на своята база, ще получи преимущество в предстоящата битка - бойна поддръжка под формата на три оръдия, които ще бъдат монтирани в техния лагер.

Имайте в предвид, че при смърт на героя, носещ флага, всеки други може да го вдигне и да го отнесе на своята база.

След известно време на двете бази ще се появят акхиумни кладенци.


Задачата на играчите се състои в това да унищожат противниковия кладенец и да защитят своя.



Съществена помощ могат да окажат крафтъри - алхимици с развита професия не по-малко от 50 000. Те могат да активират Боен Голем, който ще защитава кладенеца им от враговете.
Оръжейникът пък може да анучи голема да атакува, а майстора на инженерното дело да го превърне от защитник в нападател - Бойният Голем може да на свой ход да стигне до вражеския лагер и да го атакува.


Освен това покрай пътя играчите ще намерят специални сандъци, от които могат да "паднат" различни оръжия: огнехвъргачки, големи арбалети или бомбарди с различни свойства - при изстрел може да получите полезен бах или пък да нанесете поражения на враговете.
Оръжието е с няколко заряда и се помещава в една клетка от багажа.


Унищожите ли вражеския кладенец с акхиум - печелите войната.

Всеки играч, взел участие в разрушаването на кладенеца, може да получи като трофей три "знака за отличие". Тях може да похарчите за създаване и подобрение на огърлици, които се произвеждат на специален работен плот, разположен в Даскшир.

Принципът на създаването им е подобен на крафта на доспехи или оръжия - за всяко следващо украшение се изисква бижутерия от предходното ниво.

Покрай всичко това след края на войната в Даскшир ще се появи интендант, при когото можете да отключите положителен баф за 2 часа.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар