Откритият бета тест на Archlord 2 няма да започне на 1 юли?


Откритият бета тест на Archlord 2 може би няма да започне на 1 юли. Защо "може би"? В писмо до комюнитито продуцентът на играта разкрива, че резултатите от закрития бета тест са окуражителни за екипа и те са набелязали именно тази дата за началото на следващата фаза - открития бета тест, но все пак разработчиците искат да направят някои корекции, които са крайно необходими. Те молят игралното общество за малко търпение. Девелъпърите са недоволни от някои технически инциденти, случили се по време на първата фаза и искат да се доближат до по-добри резултати. Те все пак са наясно, че и по време на ОБТ-то няма да мине без проблеми, но такива са реалностите на тестовете.

По-важното е обаче, че всеки един ще може да се включи в откритите бета тестове. За достъп до играта няма да се изискват ключове. Друга важна новина е, че няма да има "вайп" на героите, така че развивайте персонажа си без притеснение, че после ще започвате от нулата. Максималното ниво ще бъде повишено до 40-то за ОБТ.



Освен това разработчиците ще повишат с 20% скоростта на скиловете, за да може играта да стане още по-динамична и изпълнена с "екшън", като може да се подготвите и за тестовете на ПвП активностите в играта. В Archlord 2 са предвидени големи бойни полета и разработчиците имат нужда от голямо количество тестъри за ПвП битките. Те ще се водят три пъти на вечер, като всеки ден те ще са на различни арени и с различни правила. Това са три часа интензивен екшън. Готови ли сте за това?

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар