Пускат PvP арена в ArcheAge Русия


PvP арена ще се появи на руските сървъри на ArcheAge. Това ще стане с новия юнски пач. Арената ще се нарича "Старата крепост" и в нея ще бъдат допускани всички над 40-то ниво.

Играчите могат да се записват в Мерианхолд и Каор-Норд. В момента, в който системата определи по случаен способ участниците, ще се отвори диалогов прозорец, в който ще ми помолят да се преместите на бойното поле.

"Старата крепост" е място за международни схватки, така че против вас или заедно с вас могат да воюват жители на другия континент, с които нямате възможност да говорите на един и същ игрален език.



Арената, където ще се водят битките, е правоъгълна площадка, разположена между крепостни стени. На нейната територия ще намерите много препятствия и укрития, които позволяват използването на различни тактики. Убивайки чудовищата, които ще ви се мотат в краката, ще получавате различни бафове.

Битката ще продължава 15 минути. Убивайки повече противници в мача ви доближава до победата. По-сложният вариант се заключава в това, да успеете да унищожите акхиумния кладенец на врага, който е защитен от две автоматични оръдия.

Освен обичайните си умения в боя можете да ползвате и допълнителни специални скилове, количеството на които зависи от броя на убитите от вас противници. Ако вашият герой загине, то след възкресението си започва от нулата.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар