World of Warcraft: Запознайте се с Танаанските джунгли


В експанжъна Warlords of Draenor на играта World of Warcraft играчите ще се отправят в прекрасен и същевременно опасен свят. Вашите герои ще приемат съдбоносни решение и вие имате възможност да повлияете на миналото на  Draenor. Дълго преди планетата да се разпадне и да се превърне в Outland, Draenor е бил дом на бруталните кланове на орките.

В джунглите на Танаан даже растенията са кръвожадни, където ще попаднете вие. Там Желязната орда се готви за нападения над Азерот. Вие ще получите поръчение да оглавите контраатаката и да поведете най-великите герои на епохата. Инвазията трябва да бъде спряна, поради което, и Ордата, и Алиянса се готвят за боя.



По време на вашето пътешествие, започващо в Танааските джунгли, ви предстои да се сблъскате с множество изпитания, но ще имате и възможността да се запознаете с най-великите вождове и герои на орките за всички времена. Не всички ще се зарадват на запознанството си с вас. Не очаквайте топъл прием от  Grommash Hellscream от Warsong clan, Kilrogg Deadeye от Bleeding Hollow clan и Kargath Bladefist от the Shattered Hand.

Ваша първа задача ще е да закриете Мрачния портал, но обстоятелствата могат да ви принудят да се отклоните от пътя си. Даже ако успеете да затворите портала, вашият отряд ще се окаже в обкръжението на вражската армия. Единственият ви път е именно през стана на противника.

Възможно е да ви се наложи да ползвате помощ от печално известния Gul’dan. На ваша страна пък ще се окажат легендарни герои като:  Thrall, Khadgar и Vindicator Maraad. Очакват ви и нови запознанства:  бруталния Frostwolf воин Ga’nar и обещаващата млада дренайска послушница Yrel.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар