ОБТ в Survarium приближава


Откритият бета тест в MMOFPS Survarium приближава, съобщиха от VOSTOK Games. Новата дата е 7 юли. По принцип ОБТ трябваше да започне на 14 юли, но феновете на играта изпълниха едно от необходимите условия на разработчиците и съкратиха срока със седмица.



Новото изпитание на комюнитото е, да се наберат 100 000 посещения на сайта на играта survarium.com . Тогава ОБТ-то може да наближи с още една седмица и 25 000 покани.

Survarium е free2play MMO-шутър от първо лице, чието действие се развива в недалеко бъдеще. Съитията са построени около мащабна екологическа катастрофа на Земята, причината за която не е известна. Непроходими гори настъпват към градовете, обезумели животни и птици нападат производствените комплекси, военните съоръжения, складове и електростанции. Странни гъби растат през бетона и желязото. Учените от целия свят се опитват да се преборят с катастрофата. Държавите се разпадат и навред цари анархия.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар